Mandy de Wit @ Magic Piercing Studio te Utrecht

Het team van Magic Piercing Studio Utrecht

Mijn naam is Mandy de Wit eigenaresse van Magic Piercing Studio Utrecht. Al sinds ik 4 jaar ben hobbel ik al in de studio rond. Als klein meisje in de tattooshop van mijn grote broer Dick de Wit en later toen de tattooshop verhuisde naar de Voorstraat en ik inmiddels een grote meid was ben ik in de piercingshop gaan werken. Daar werk ik nu sinds augustus 2003 en sinds 2007 als eigenaresse. Mijn grootste kracht in dit werk is mijn engelengeduld. Al ben jij nog zo zenuwachtig, ik loods jou er doorheen! Dit vind ik dan ook het mooiste aspect van mijn werk. Ik heb naast de piercingstudio ook nog 3 zonen en dus werk ik part-time. Ik ben altijd in de shop te vinden op maandag en dinsdag.

Marloes van Eijk @ Magic Piercing Studio te Utrecht

Het team

Hoi! Ik ben Marloes van Eijk! Werkzaam bij Magic Piercing Studio Utrecht. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in tattoo’s en piercings. Uiteindelijk heb ik hier mijn beroep van kunnen maken. Ik pierce al sinds 2011 en doe dit nog steeds met veel passie en plezier! Naast het zetten van piercings doe ik ook aan bodymodifications. Ook zet ik de intieme piercings.